Verkkokauppa on auki!Avasin joulukuussa vaivihkaa verkkokaupan. Sain viime kesäksi toteutettua yhden unelmani ja oman korvakorumallistoni valmiiksi. Syksyllä sain vesiväreillä maalatessa inspiraation korttien tekemiseen. Olen jo kovaa vauhtia suunnittelemassa joulukortteja ensi kaudelle ja muutamia uusia värejä korvakoruihin sekä paria ihan uutta tuotetta kaupan puolelle.

Niistä lisää myöhemmin.
Työrintamalla oli vuonna 2021 sopivan kiireistä. Perinteisten freelancer-keikkojen lisäksi syksyn aikana tuli puhuttua julkisesti pariinkin otteeseen, kirjoitettua yksi artikkeli ja tuomaroitua Timantin tekijät -kilpailua. On ollut hauskaa päästä tekemään omia juttuja vähän eri kulmasta.


Freelancer hommien osalta, olen huomannut, että entistä enemmän tulee adhoc pyyntöjä erilaisista pienistä videotuotannoista. Olen muutamia niitä tehnytkin UX-hommien lisäksi ja on ollut ihanaa päästä tekemään erilaisia juttuja.


Kaiken kaikkiaan olen varsin tyytyväinen menneeseen vuoteen ja odotan innolla mitä tämä juuri alkanut vuosi tuo mukanaan.
Pienyrittäjää on helppo auttaa ottamalla seurantaan some tilit. LaumaDesignia voi nykyään seurata @lauma.design -tilin alla Instagramissa ja LaumaDesign sivuna Facebookissa. Sieltä löytyy sisältöjä verkkokaupassa myynnissä olevista tuotteista. Teen edelleen freelancer-hommia, joten kannattaa niistä kysellä jatkossakin!


Ihanaa alkanutta vuotta!


t. Pirita


17 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki