LaumaDesignista

LaumaDesignin tarina

Hei sinä!

LaumaDesign on muotoilutoimisto, jonka takaa olen minä, Pirita Paananen. Koulutukseltani olen teollinen muotoilija.

LaumaDesign sai alkunsa vuonna 2018, kun elämäni kääntyi suuntaan, jossa yrittäjyys oli paras vaihtoehto työllistyä. Yritykseni avulla olen päässyt vuosien saatossa kokeilemaan ja opettelemaan paljon erilaisia asioita, joista osa on toiminut ja osa ei. Alusta asti ajatuksena on kuitenkin ollut tehdä asiakastöiden lisäksi myös omia tuotteita. Keväällä 2021 tilanne oli kokonaisuuden kannalta sellainen, että oli aika tehdä siitä unelmasta totta.

Ensimmäinen korumallistoni sai syntynsä toisen koronakevään aikana ja verkkokauppa avattiin koronan jälkimainingeissa kesällä 2021.

Kaikessa suunnittelussa pyrkimyksenäni on huomioida ympäristö ja toimia niin vastuullisesti kuin on mahdollista. Tavoitteemme on tehdä tuotteita, joissa materiaalit ja muotoilu kestävät aikaa ja siten ilahduttavat mahdollisimman pitkään. Toivomme, että mikäli itse kyllästyt tuotteeseen, laitat sen kiertoon, että se pääsee ilahduttamaan seuraavaa.

Kaikki tuotteet valmistetaan eettisesti kestävällä tavalla ja mahdollisissa alihankintatilanteissa pyrimme ensisijaisesti suosimaan kotimaisia ja EUn alueella olevia toimittajia.

Kiva että olet täällä! 

 Pirita

Let’s Work Together

LaumaDesign Oy

Lepolankatu 1

53100 Lappeenranta

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
Thanks for submitting!